Wednesday, April 4, 2018

Märtsi ülevaade '18

Huvitav tähelepanek mainstream raadiotes. Uut muusikat on nii vähe peale tulnud, et nii NRJ kui Power on hakanud kõvasti vanu häid hitte laskma. Isiklikult võtan seda pigem positiivsena. Vähemalt tuleb raadiost ühtlaselt kuulatavat kraami siis. Veebruar ja märts olid tõesti väga kuivad kuud muusikalainel, kuid paar nopet ma siiski teeks.

Märtsi top 3
David Guetta ja Sia ühendasid taaskord jõud ning nende "Flames" jõudis oodatult ka kohe raadiotesse. Tegu väga mõnusa looga, mis ilmselt globaalselt väga suureks ei saa, kuid loodetavast jääb pikalt meie raadiotesse püsima, sest ta on tõesti üks paremaid lugusid senise 2018 jooksul.


Tay-Tay üritab end pinnal hoida, lastes välja ühe parema loo Reputationilt. "Delicate" on vaatamata tugevale audiotöötlusele väga malbe ja rahustav lugu, mis paneb samas jala ikkagi tatsuma.


Rääkides Taylorist, siis tema Spotify lemmikute hulgast leiab sellise nime nagu Bazzi. Ma ei tea talt varem ühtegi lugu ning seega eeldan, et Taylor võis anda kerge tõuke selle tüübi edule. Kommentaaride järgi on see laul ka mingi meemiga seotud, aga ma pole selle poolega kursis. Tean vaid üht, tegu on julgelt viimase 5 aasta parima RnB palaga, sest olgem ausad, neid lihtsalt ei tehta enam eriti.


Muudes muusikauudistes, Meghan Trainor on üle pika aja pildil ning seda on uskumatu tunnistada, aga tema värskeim "No Excuses" on, dare I say it, suhtkoht hea. Biit ja meloodia on väga külgehaakuvad. Sõnadesse ei hakka süvenema, mulle piisab seekord harmooniatest.


Üks meie raadiotes juba veidi aega keerelnud lugu "Friends" võib ka mainitud saada. Ma pole senimaani väga Marshmellost midagi arvanud, kuid see lugu on päris hästi meisterdatud.


Jätkates Weekendi teemalisel lainel, siis Tungevaag & Raaban on päris mõnusa meloodiaga valmis saanud.


Vaadates üle ookeani, siis Billboardi tipus on jätkuvalt Drake ning tabeli kõrgeima otsa moodustavad kohalik hiphop, eesotsas Migose meeste, Cardi B ning xxxtentacioniga ning lood, mis on juba ajast ja arust nagu Perfect, New Rules ja Havana.

No comments:

Post a Comment