Thursday, October 25, 2018

Ida ja lääne sulandumine?

K-Pop on küll läänemaailma oma tiibu sirutanud, kuid mainstream edu see saavutanud pole. Sel nädalal võidi aga panna alus selle muutumisele.
Nädala algul tuli välja Dua Lipa ja Blackpinki ühine "Kiss and Make Up" ning mu esimene mõte oli "vau, nad said Dua Lipaga loo, that's awesome". Lugu ise on suht basic, pigem dualipalik. Korea mõjutusi on seal vähe ja Blackpinkil ei lasta liiga palju särada. Aga samas hea reklaam ikkagi.


Ja läks mõõda vaid paar päeva ja mida ma näen. Steve Aoki on teinud loo BTSiga. Tõsi, see pole nende esimene collab, aga kindlasti esmakordselt nii raadiosõbraliku mainstream kõlaga. I don't think it's anything special, aga NRJ või ka myhits võivad selle oma listi võtta küll. Harva kuuleb korealasi vaid inglise keeles laulmas.


Jäin täna myhits kanalile ja avastasin, et Zara Larsson on uue loo teinud. "Ruin My Life" on huvitava lüürika ja meeldejääva refrääniga tükk. Give it a listen.


Jätkates comebackide lainel, siis sellist nime nagu Cher Lloyd ei ole te raadios vähemalt 6 aastat kuulnud. See laul ei pruugi küll meie raadiotesse jõuda, kuid ta on päris mõnusa refrääniga, mis paneb kaasa õõtsuma.


See viimane pole nüüd nii värske uudis, aga praegu käib kinodes üks muusikateemaline film "A Star Is Born". Soovitan soojalt. Oscaritehõngu on siin tunda.

No comments:

Post a Comment