Saturday, December 26, 2015

2015 Halvimate Lugude Top10

Iiiiit’s that time of the year again! Aastalõpp tekitab alati head meelt, sest siis saab kokkuvõtvaid edetabeleid teha. Nagu ikka, käime kõigepealt üle lood, mis tekitasid tahtmist kanalit vahetada. Siin on möödunud aasta halvimate lugude top10.

Eee… peab vist siinkohal mainima, et sel aastal ei olnud väga palju halbu laule. Ma käisin suuremad listid üle ja kõikides on samad 6-7 lugu, mis silma hakkasid. Seega viimaste kohtade täitmine tuleb puhtalt pisikeste nokkimiste pealt.

10. Flo Rida, Robin Thicke, Verdine White – I Don’t Like It, I Love It

Flo Rida on väga igav siin loos, võtab kogu energia ära.

9. Fifth Harmony – Worth It

Peale selle, et ta on ilmselge “Talk Dirty” ripoff, on ta halvem versioon sellest.

8. Rae Sremmurd – Throw Sum Mo

Mul oli vaja sügavalt otsida, et selline abominatsioon leida. Taaskord, puhas Ameerika pask, mis mandritevahelisi piire ei ületanud. Sellele vaatamata täiesti kohutav. Siiski, nii "kõrgel" hoiab teda Young Thugi salm, mis on nii halb, et ma ei saa pooltest tema sõnadest aru. Lisaks Rae enda häälemurdega räuskamised. Naljakas.

7. Tove Lo – Timebomb

Sa üritasid, aga see kukkus rämedalt läbi. Salmide ajal rütmist mööda rääkimine on väga häiriv. Puhtalt selle pärast sai muidu väga hea Tove Lo oma koha siin tabelis.

6. Rihanna - Bitch Better Have My Money

Kohutav laul kohutava videoga. Kõige hullem on fakt, et see jama on mulle veidi peale hakanud minema. Ma siiski tunnistan, et see on jube lugu, lüürika on kohutav, aga biit ja agressiivsus hakkab külge.

5. Ühe teatud netikaubamaja reklaamlaulud
Mitte ükski laul ei pannud mind nii palju raadiokanaleid vahetama kui need reklaamid. Kes vähegi peavooluraadioid selle aasta teises pooles kuulanud, teab täpselt, millest ma räägin. Paneks need meeleldi esikohale, kuid see tunduks vale.

Siinkohal mainin, et top4 on omavahel väga tihedas rebimises ja ma veel viimase minutini kaalusin neid üht ja teist pidi reastada, kuid lõpuks ma suutsin mingi loogika alusel neist halvima välja valida.

4. Meghan Trainor – Dear Future Husband

Mida selle loo kohta öelda? Sama meloodiat kasutatakse juba kolmandat korda ning ajaga muutub see vaid tüütavamaks. Aga mitte see pole probleem. Ei. Kõik selle loo kriitika põhineb puhtalt sõnadel. Naised, keda Meghan siin kirjeldab, võiksid kõik ühe otsa pileti Kuule võtta. Maailm muutuks paremaks kohaks.

3. Silento – Watch Me

Ameerikas on ikka uskumatult lihtne muusikas läbi lüüa. Võta suvaliste liigutuste nimed, pane ritta ja sul on Billboardi number 1 hitt olemas. Iga mingi aja tagant peab ikka uus Soulja Boy meie kõrvades kummitama. Ainus põhjus, miks see lugu pole esimesel kohal, on fakt, et ta meloodia on…. veidikene talutav. Jah, me oleme jõudnud sellistesse võrdlustesse.

2. Madonna, Nicki Minaj – Bitch I’m Madonna

There’s a reason this song didn’t make it here. Absoluutselt kohutav. Palun lõpeta oma karjäär. Siin loos ei ole mitte midagi positiivset. Ainus põhjus, miks see kõrgemal pole, ongi fakt, et see Eestisse ei jõudnud.

1. Britney Spears, Iggy Azalea – Pretty Girls

Põhimõtteliselt on tegu odava Fancy rip-offiga. Lugu, mida ma aasta tagasi hindasin väga kõrgelt. Pretty Girls on aga täiesti kohutav. Kui loo refrään on talumatu, siis on teada, et miski on väga valesti läinud. Oleks see paroodia, võiks see töötada, aga nad võtavad seda täiesti tõsiselt. Kurb. Esikoht tuleb üheti sellepärast, et temas ei ole mitte midagi positiivset. Ükski element selles loos ei ole hea. Teisalt seetõttu, et erinevalt eelnevatest lugudest on siin refrään loo kõige halvem osa. See on kõige halvem asi, mis ühel lool võiks valesti olla. Kui Meghanil ja Silentol on vähemasti refräänid veidigi talutavad, siis Britney on suutnud loo kõige korduvama ja idee poolest peale minevama koha muuta õudusunenäoks.

Sellega said mõõdunud aasta halvimad lood üle käidud. Nagu ma ennist ütlesin, neid ei olnud palju, kuid nad olid kohutavad. Paari päeva pärast on oodata aga parimate lugude listi ning sellega saab tänase halva maitse ära loputada.

No comments:

Post a Comment