Wednesday, September 28, 2016

True Starving Starboy

Üksaegu sai arutatud seltskonnas, et tänapäeval pole enam selliseid mees sooloartiste nagu eelmisel dekaadil. Peale Bieberi ei tulnudki kohe kedagi pähe. Kas Shawn Mendesil on lootust tõusta sellistesse kõrgustesse? Temas tundub nagu sisu olevat, aga see tuleb ka kuidagi välja tuua. Tuleb teha huvitavamaid lugusid kui “Mercy” näiteks. Ei ütle et see halb on, lihtsalt tuimaks jääb.


Kui Timberlake tagasi tuleks, võiks ta taas troonile astuda, aga hetkel püsib ta pealtvaataja kohal. Animatsioonide soundtrackidega tippu ei tõusta. “True Colors” on sellegipoolest hea kaver kunagisest Cyndi Lauperi hitist. Anna Kendrick aitab ka harmooniale kaasa.


Skylar Greyst pole ammu midagi kuulda olnud ning kuidas paremini pildile tagasi tulla kui üks suuremaid nimesid muusikas külalisvärsiks võtta. Eminem teeb korraliku esituse loos, mis mainstream raadioks on liiga rahulik.


Zedd… Zedd.. sa üllatad mind. Sinu ampluaa on praeguste DJ-klassiga artistide hulgas kindlasti suurim. “Starving” on väga mõnus kuulamine.


Ma ei teagi nüüd kumb see tagasi on, Daft Punk või Weeknd. Pigem see teine. Nautides Weekndi üle ühe loo ja olles väga väike Daft Punki austaja pean ütlema, et see on kahjuks see teine lugu, mis mind külmaks jätab. Raadiost kannatab kuulata, aga ei midagi erilist kummaltki osapoolelt.

No comments:

Post a Comment