Tuesday, June 11, 2013

Booriing

Ma võin ju tagasi olla ja valmis kirjutama uutest lugudest/videotest, kuid kui neid pole, siis pole ka millestki kirjutada. Ainus suurem sündmus oli Taylor Swifti ja Ed Sheerani ühisloomingu väljalase. Loost pole palju rääkida, sest see on igav ning video kohta pole ka midagi öelda, kuna artiste endid seal pole. Vähemalt kuni viimase 20 sekundini, kuniks nad teevad väikse cameo. Yei...

Taylor Swift feat Ed Sheeran - Everything Has Changed

See ongi kõik. In other news: Karmin lasi välja lüürika video uuele loole „Acapella“. Ei midagi erilist.
Plain White T’s avaldas uue video. See ei peaks uudiski olema, kuid pole lihtsalt midagi võtta. See lugu on pehmem kui kiisupoeg äsja Tide’ga pestud linadel.
One Republicul uus lugu. „Counting Stars“. Ma ei teagi mis moodi kiiremini magama jääb, kas seda lugu kuulates või tähti lugedes.

Aitab sellest unemuusikast. Panen siia vahele uudiseid raskema muusika maailmast.

Skillet lasi välja uue loo nimega „Sick Of It“. Pean ütlema, et täitsa normaalne lugu. Refrään on kaasakiskuv, salmid ei ole igavad. Isegi video on hea ja sisuga.

Skillet - Sick Of It

2 nädalat tagasi ilmus Bullet For My Valentine uus video „P.O.W.“. Lugu on nende värskeimalt plaadilt „Temper Temper“, mis on minu arvates täitsa korralik album. Mulle meeldis see rohkem kui 30 Seconds To Marsi uus üllitis. „Love, Lust, Faith & Dreams“ peal oli normaalseid ja isegi häid lugusid, kuid mitte ligilähedal sellele tasemele, mis „This Is War“ albumi pealt leidis.

Bullet For My Valentine - P.O.W.

No comments:

Post a Comment