Tuesday, January 27, 2015

Gold Autumn Sky, Love It

Vau. “50 Halli Varjundit” tuleb ilmselt suht halb film, aga Ellie Gouldingu lugu “Love Me Like You Do” on tõsiselt hea. Ka video on nii hea kui üks soundtracki video olla saab.


Mäletate seda kohutava soenguga venda Ariana Grande viimasest videost? Weeknd nimeks. See tüüp tegi ka hallidele varjudele loo. “Earned It” on väga rahulik ja natuke bublélik lugu. Seda imelikum on vaadata seda naeruväärset soengut sellise loo taustal. Ja no muidugi “kunstilist alastust” on siin ka omajagu.


Chris Brown ja Tyga, pole just parimad räpparid eales. Meloodiliselt suht okei lugu, sõnad on nagu ikka.. jamh..


Püsides Chris Browni lainel, siis jõudis ta enne eelmist lugu teha Kendrick Lamariga video “Autumn Leaves”. Või siis mitte, tundub, et Kendrick ei tahtnud videosse tulla. Lugu on võrdlemisi rahulik, kuid ma ei tea kas asi on minus, või on audio kuidagi “särisev”.


“Gold” on Imagine Dragonsi uusima loo pealkiri. Tegu on draakonitele tüüpiliselt omapärase biidiga lauluga, mille instrumentaalis on nii palju erinevaid kihte, et kõike ei jõua korraga hoomatagi. Täitsa kuulatav.


2 britti, Charli XCX ja Rita Ora, on teinud ühise loo “Doing It”. Video on vanakooli USA filmide teemadel, lugu on raadiosõbralik ja mõnus.


Jätkates brittide lainel, Olly Murs on taas ühe video valmis vorpinud. “Look at the Sky” on feel-happy meloodiaga natuke jõuluhõnguline lugu, aga võib-olla see tundub ainult minule nii. Videost ma aru ei saa.


Aga see ei ole veel kõik. Ameerika esimene talendisaate võitja Kelly Clarkson surub end taas pildile uue looga “Heartbeat Song”. Ei ole halb, aga pole ka midagi erilist. Autotune on veits paljuks läinud.


Aga ka see ei ole veel kõik. Tüdrukutebänd G.R.L, kes väljaspool Ameerikat väga palju tuntust kogunud pole kui nende ühine lugu Pitbulliga välja jätta, on teinud uue laulu “Lighthouse”, mille video on pühendatud hiljuti meie hulgast lahkunud liikmele.

No comments:

Post a Comment