Tuesday, March 10, 2015

I Really Want To Like A Mirror Man

Mis juhtub kui lüürikat sõna-sõnalt võtta? Sa saad “Man on a Wire”. The Script mõtles, et saaks huvitava video, kui laulja terve aja kahe maja vahel nööri peal seisaks. Vaatamata sellele on lugu nende viimase aja paremaid.


Juba natuke aega raadiotes tiirelnud Ella Hendersoni “Mirror Man” sai omale lõpuks video. Ja üllatus-üllatus, videos on suur osa peeglitel. Hea lugu ja omapärane video.


Hey I just met you, and this crazy, but please Tom Hanks, will you lip-sync maybe. Carly Rae Jepsen on tagasi ning selle asemel, et ise oma video staar olla, sai ta kuidagi Tom Hanksi peaaegu terve loo lip-syncima. Lisaks teevad oma cameod siin videos Justin Bieber ja King Bach. Tegu on üllatavalt catchy looga.


3 räpimaailma kõige aktuaalsemat sõnaseppa said kokku Big Seani uue albumi järjekordsel lool “Blessings”. Põhiartist ei meeldi mulle siiani, Drake teeb enamvähem esituse ja Kanye on teemas vaid jamade tõttu. Millal ta viimati hea loo tegi, kes seda mäletab.


Jason Derulo on jälle stiili muutnud. Seekord on see hea, sest tema viimased lood olid täiesti kohutavad. “Want To Want Me” on paljulubav lugu, kuid Jasoni kõrged noodid ei meeldi mulle üldse. Laulaks ta terve loo normaalselt, oleks see palju parem, sest refrään on lootustandev.

No comments:

Post a Comment