Tuesday, October 27, 2015

Perfect Moments: Hello And Sorry

Adele on tagasi. “Hello” on tema esimene singel varsti ilmuvalt albumilt. Siinkohal ma pean tunnistama, et mulle ei ole Adele kunagi väga meeldinud. “Hello” on aga väga hea. Parim Adele lugu siiani, pole kahtlustki. Ilus meloodia, väga ilusti lauldud, ka video on tasemel.


Justin Bieber on kiiresti YouTube lasknud uue loo “Sorry”. Tegu pole päris ametliku videoga, pigem nagu koreograafia. Seega on mul lihtne öelda, et teist korda ma seda näha ei taha. Laul ise on aga ehk veidi paremgi kui tema eelmine singel. Loos on rohkem energilisust.


Jätkates ülisuurte nimedega, siis siin on One Directioni värske “Perfect”. Taaskord meeldib see mullle rohkem kui nende eelmine hitt. Lihtsa kuid meeldejääva meloodiaga.


Selle nädala neljas ühesõnaline lugu tuleb Tove Lo’lt. “Moments” on ilmselgelt parem kui see trainwreck mis oli “Timebomb”, kuid ei midagi ülearu erilist. Päris “Talking Body” tasemel ta pole, aga kuulatav.


Ellie Goulding on meile andnud ilmselt oma järgmise singli, “Lost And Found”, audio. Kena klassikaline poplugu: lihtne, kerge, lõbus.


Veidi hiljaks jäänud sellega, aga siin on Adam Lamberti sel kuul ilmunud “Another Lonely Night”. Väga mõnus lugu.

No comments:

Post a Comment