Thursday, July 21, 2016

Billboardi Top 10 ülevaade - Suvi '16

Nagu kevadel sai korra tehtud, vaatame üle Billboardi esiotsa ja hindame neid punktidega. Viimane kord tuli 57/100, mis polnud just parim.

10. Desiigner – Panda
Tegelik positsioon 8

Sellistel hetkedel on mul hea meel Euroopas olla, sest siinne mainstream, ükskõik kui halb, on ikkagi parem kui USAs. 2/10

9. Drake – One Dance
Tegelik positsioon 1
Pange Sky+ tööle, suur tõenäosus et tuleb. Kui ei, Spotify, sest YouTubes see laul ei eksisteeri. Kui aus olla, siis esimesel kuulamisel see polnudki väga halb. Viies oli ka veel okei. Kümnes läks juba igavaks. Kolmekümne järel tahaks raadiot puruks peksta. See laul on nii üheülbaline ja jätab tunde nagu see oleks lõpetamata. Ühesõnaga, väga igav laul. 3/10

8. Rihanna – Needed Me
Tegelik positsioon 7

See on hetkel Rihanna kuulsaim soolosingel teisel mandril. Mitte Work ega Kiss It Better, vaid see jubedus. 3/10

7. Adele – Send My Love
Tegelik positsioon 10

Ehh, ma ei teagi. See lugu ei tekita minus mingeid emotsioone. Ainus koht mis liigutab on “Lo-o-ver”, aga kõik muu on uni. 4/10

6. Kent Jones – Don’t Mind
Tegelik positsioon 9

See lugu peab olema naljaga tehtud. Sel juhul on ta täitsa kuulatav. 5/10

5. Sia feat Sean Paul – Cheap Thrills
Tegelik positsioon 3

See lugu oleks nagu juba eelmine aasta tulnud. *vaatab* 10. veebruar, ega palju puudu jäänudki. See pole ka kunagi halb laul olnud, kuid nagu enamike tänapäevalugude viga, ei ole ka midagi erilist. Soliidsed 5/10.

4. Twenty one pilots – Ride
Tegelik positsioon 6

See lugu tuli rohkem kui aasta tagasi välja. Mis te teete seal Ameerikas? Tegelikult täitsa okei pala, vähemalt esmase kuulmise põhjal. Julgeks 6/10 anda küll.

3. Calvin Harris feat Rihanna – This Is What You Came For
Tegelik positsioon 4

Alles hiljuti käis see lugu läbi ja olgem ausad, midagi pole muutunud. Okei lugu, aga puudub see x-faktor. 6/10

2. Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling
Tegelik positsioon 2

Siin kehtib kõik nagu Drake puhul ainult et skaala kõrgemas otsas. Algul oli väga hea, nüüd on ülekuulamise tõttu muutunud pigem igavaks. Ta on hoogne lugu, aga energiat ei ole. Siiski, saab ta soliidset 7/10.

e. The Chainsmokers feat Daya – Don’t Let Me Down
Tegelik positsioon 5

Pärast Selfiet on Chainsmokers ikka täiesti tippu läinud. Ja seda tõsiste lugudega, väga huvitav. Siin loos on midagi, mis mind tõmbab. Laulja hingestatus loo lõpu poole on usutav ja see on hea. 8/10 on seekord maksimumtulemus, mis võiks ju kõrgem olla, aga olgem ausad, hetkeseis mainstreamis on alla keskmise.

Suvine summa on seega 49/100. Halvem kui kevadel, kuid seda oli ka arvata. Kuigi ma eeldasin isegi hullemat. Kuulates päevast päeva Sky+ saan ma aru, kui igavad sealsed lood praegu on. Eeldage lähipäevil veel üht arutelu, kus teemaks on kodumaal populaarsed lood.

No comments:

Post a Comment