Wednesday, September 4, 2013

Rahulikud lood ja kära Jay Z üle

Jason Derulo. Pärast väga hoogsat lugu „Other Side“ on Jason hoo maha võtnud ning otsustanud paikseks jääda. „Marry Me“ on mõnus ballaadilik love-song. Kujutan ette, et see lugu võib paaridele hästi peale minna.


James Blunt on tagasi pärast.... Jälle on keegi tagasi... Igatahes... pärast mitmeaastast pausi on ta uue plaadiga välja tulemas ning selle esiksingel on „Bonfire Heart“. Vägagi James Bluntilik lugu. Täitsa hea on sellist kantrilikku kitarrimeloodiat kuulata kõige selle tantsumuusika kõrval, mis raadiotest tuleb. Ka video on väga hea tehtud. Suurt sisu pole, aga sobib hästi muusikaga ning tekitab hea tunde.


Miley Cyrus on avalikustanud uue singli audio ning see on väga erinev tema eelmisest. Juba kolmas lugu järjest täna on tegu popballaadilaadse rahuliku lauluga. Täitsa kuulatav. Ei kujuta ette, kuidas ta selle video perse suudaks keerata nagu „We Can’t Stop“ puhul.


Tundub, et Chris Brown on nüüd jäädavalt oma kunagise r’n’b stiili peal tagasi. Wise choice. „Love More“ ei ole küll eriti hea lugu, kuid talutav. Väikse cameo teeb ka Nicki Minaj, kes... on riides?! Vaatamata sellele imele on ta räpp nõrk. Videos näeb algul tulevikutehnoloogiaid ning saab ka natuke nalja enne kui laul peale tuleb.


Jay Z ja Justin Timberlake on see aasta juba korra ühes loos olnud. Nüüd tehakse seda uuesti, kuid seekord on Jay põhitegelane. Ma olin lugu „Holy Grail“ juba varem kuulnud ning mulle täitsa meeldis see (tänu Justinile). Justini algus ja refrään olid väga ilusad ja meeldejäävad. Mida tegi aga Jay Z videoversiooniga? Esiteks ta pani end algusesse ning Justini osa loo keskele. See on arusaadav, sest muidu paneksid kõik loo ära kohe pärast Jay esimest rida. Selle vastu mul polegi väga midagi. Millest ma aga üldse aru ei saa on miski, mida ma pole varem üheski videos näinud. Miks arvati, et loo aeglustamine täiesti lambistel kohtadel on hea mõte? Miks? Sa kuulad kenat refrääni, laulad kaasa ja siis äkki llläääähhhhheeeb teeeemmmmppppooooo selliseks. Miks? Kui antaks välja aasta muusikavägistaja auhind, siis Jay Z saaks selle no questions asked. Lisaks, miks oli vaja keset laulu 4 rida sämpeldada Nirvana klassikut „Smells Like Teen Spirit“? Video on ka suht imelik. Seega: Justin, pane edasi, Jay, don’t fuck with music.

Kõrvalepõige: ma arvasin, et äkki on video direktor kuidagi süüdi selle loo ära rikkumises, seega ma uurisin, mida ta varem teinud oli. I was wrong about him. Ta on teinud nii paljud viimase aja head videod, et tema kaela seda süüd veeretada ei saa.


Christina Aguilera üritab suurde mängu tagasi saada ning on teinud fännivideo oma uuele loole „Let There Be Love“. Üle aastate on see esimene täitsa hea lugu Christina poolt. Mõnusad tänapäevased tantsubiidid koos tema võimsa häälega.

No comments:

Post a Comment