Tuesday, September 10, 2013

Värsked videod ja üllatus comeback (Uuendatud)

Eminemi uuele singlile tuli video ning see on sama jama kui lugu ise. Midagi ei toimu ning ta ei mõju.


Katy Perry avalikustas ka lõpuks video loole “Roar”. Täitsa huvitav ja looga sobiv video on. Lisaks pole ta vist üheski videos veel nii hea välja näinud, kui siin. Ja ma ei mõtle seda dekoltee kohta, kuigi ka see on kena, vaid tema nägu on kuidagi teistsugune, palju säravam ja ilusam kui varem. Võrdluses Gaga-ga on nii lugu kui video Katyl parem.


Meenutame siinkohal eelmisel nädalal kirjutatud rida Miley Cyruse kohta: “. Ei kujuta ette, kuidas ta selle video perse suudaks keerata“. Niisiis, sel nädalal tuli video välja ja… seda on raske kommenteerida. See lugu muutub iga kuulamisega aina paremaks, kuid JÄLLE ta suutis video nii perse keerata, et ma ei suuda seda lugu enam samaväärselt kuulata. Miks?! Sul oli ilus jõuline lugu ja mida sa teed? Hoorad paljalt suure lammutuskuuli otsas. Bullshit.


Pakkuge, kes tagasi on. Ilmselt paljud ei teagi, et tal oli kunagi muusikakarjäär. Aga nii ta oli. Eddie Murphy on tagasi pärast 20 aastat. Kuigi tema põhimõtteliselt ainuke hitt oli juba aastal 1985. Party All The Time “Red Light” on mõnusa urban/reggae fiilinguga lugu, mis on tehtud koostöös Snoop Lioniga. Ausalt õeldes on see täitsa kuulatav laul, kui meeleolu on vastav.


Macklemore on teinud video loole, mis on taas tema kahe aasta taguselt plaadilt. “White Walls” on ilmselt tema halvim lugu seni, mis välja tulnud. Salmidel puudub ühtlus nii riimidel kui biidil. Refrään on kuulatav, kuid ei midagi erilist. Video taaskord over the top imelik.


Edit:
Täitsa ära unus mul uus naljavideo, mis viimase nädalaga päris populaarseks saanud. Norra koomikud tegid valmis loo, mida on ühte lausesse pandud Harlem Shake ja Gangnam Style'ga. "The Fox" on küll väga imelik lugu (ja video), kuid temas puudub see kaasaelamise osa, mis eelpoolmainitutel oli. Lugu iseseisvana on täitsa OK, kui refrään välja jätta. Kuid just refrään on see, mis ta nii omapäraseks teebki. Kuna see nö refrään on iga kord täiesti erinev, ei saa seda kaasa laulda. Video on päris hea selle eest, mõnusalt idiootne nagu laulusõnadki.

No comments:

Post a Comment