Tuesday, March 25, 2014

Not A Bad Empire Guy

Lady Gaga on tagasi uudiste esikülgedel. “G.U.Y.” on esimene video Gaga poolt üle poole aasta. Õigupoolest on siin videos kokku 3 lugu, kuid rõhk on pandud keskmisele loole ehk “G.U.Y.” (Girl Under You). Nagu Gaga videotega ikka, on tegu nii kunstilise asjaga, et keegi ei saa midagi aru. Lugu iseenesest on aga päris hea. “Do What You Want” oli ka täitsa OK lugu, kuid mingitel põhjustel ei jõudnud selle video kunagi välja. Suures plaanis on aga Lady Gaga kaotanud oma nö "koha troonil", sest paar aastat tagasi oli aeg, mil ta valitses popmuusikamaailma. Tänapäeval see enam nii ei ole. Inimestel on võrdlemisi ükskõik tema lugudest ja videotest. Algul võis ju kõik olla teistsugune ja huvitav, kuid inimesed tüdinesid ära sellest “kunstilisusest”.
Aga jah, õige lugu algab alles 3:40 kanti.


Justin Timberlake on avalikustanud video loole “Not A Bad Thing”. See on tehtud dokumentaali stiilis, rääkides loo ühest paarist, kus mees oli rongi peal JT loo taustal oma tüdruksõbra naiseks palunud. Videos räägivad mitmed paarid armastusest üldiselt ning mingi seltskond otsib üle linna seda paari taga. Lugu on jätkuvalt hea.


Shakiralt juba jälle uus lugu. “Empire” on ilus armastusballaad, kus ta laseb oma häälel kõvasti kajada. Video on filmitud mingis ilusa loodusega riigis ja miskis suures lossis. Ei ühtki halba sõna.


Ja kuna meil on liiga vähe Shakirat, siis veel üks lugu. “La La La” on suvel Brasiilias toimuva jalgpalli MMi väidetav tunnuslugu, kuid sellele on ka teisi kandidaate. Wiki ütleb, et see peaks hoopis Pitbulli ja Jennifer Lopezi lugu “We Are One” olema, aga eks näis, kui asi nii kaugele jõudma hakkab. Seniks Shakira lugu, mis ei ole eriti hea.

No comments:

Post a Comment