Tuesday, April 15, 2014

Bright Birthday Lights

Üks vanakooli poprütmiga hispaaniakeelne lugu. Kes esitab? Vihje: videos on palju ilusaid naisi. Just täpselt - Enrique Iglesias. See lugu jääb tiirlema soojematele maadele, kui seda on Eesti, kuid miks mitte seda siin jagada, suvesooja ootuses. Videos on üllatavalt palju jalgpalle, mis paneb mõtlema, kas see on kuidagi suvise Brasiilia MM’iga seotud?


Katy Perry laulab meile aga sellest, kuidas ta kingib ennast kellelegi, sest siis oleks kingi saajal justkui "iga päev sünnipäev". Sõnade video on väga magus, sest sinna on palju uhkeid ja kirjusid kooke pandud. Lugu on palju rõõmsama tooniga kui seda oli “Dark Horse”, kuid ilmselt mitte nii edukas.


Alicia Keys on üle pika aja uue looga väljas, sedakorda on see lähiajal linastuva Spider-Man filmi soundtrackilt. Lugu on natuke hoogsam, kui Alicia viimase aja stiil, kuid tema hääl on üllatavalt pehme. Äkki talle heideti seda liigset kisamist ka mujalt ette. Whatever the case on ta minu meelest oma hääle liigagi vaikseks teinud. Tahaks natuke rohkem jõudu sellesse loosse. Ei kujuta ette, kuidas selline rahulik lugu filmi action-stseenidega kokku sobib.


Tänane teine sõnade video tuleb 30 Seconds To Marsilt, kes tuleb ka varsti Eestisse(katse 2). “Bright Lights” on üks paremaid lugusid nende viimaselt albumilt, kuigi fännina pean ütlema, et ega seal ühtegi halba lugu ei olnudki.

No comments:

Post a Comment