Tuesday, July 8, 2014

Find My Glorious Maps

Järjekordne MMi hümn? Tundub nii. MM küll kohe läbi, aga tark mees ei torma ning see koostöö Santana, Wyclef Jeani, Avicii ja Alexandre Piresi vahel on parim senistest jalgpallilugudest.


“Maps” on Maroon 5 uus lugu, mis kord juba siit läbi käis, kuid seekord võttis ta kaasa ka video. Maroon 5 kiituseks pean ütlema, et video on esmasel vaatamisel nii põnev, et laul kaob sinna tausta ära. Ning kuna laul midagi erilist pole, siis on see ju hea.


Example taas uue looga väljas. “Stay With Me” alles vallutab meie raadiojaamu, kui juba tuleb peale “Take Me As I Am”. Antud lugu on äkilisema loomuga, kui eelmine, kuid mõlemal on omad plussid. “Stay With Me” meeldib mulle praegu väga ning seda on hea raadiost kuulata. “Take Me As I Am” on pigem klubilugu. Miskipärast meenutavad selles loos mõned kohad mulle kuulsat “Firestarter” lugu.


Afrojack on PSY kõrvalt omale ka Snoop Doggi laenanud ning teinud ühe jõulise trap-loo. “Dynamite” on wannabe “Turn Down For What” ning ebaõnnestub selles suurelt.


Naistele suunatud lugu, mis soovitab mitte nii väga end meigi taha peita ning tulla välja oma loomuliku iluga. Suures plaanis olen mina mehena sellega nõus, kuid see ei tähenda, et mitte midagi ei peaks tegema. Kõigile meeldib ilus välja näha, aga seda saab tihti ka palju vähesema vaevaga teha. Kahjuks pean tõdema, et paljud naised videos olid nullmeigiga tükk maad koledamad.


Pärast üllatavalt edukat “Holding On To Heaven” tuleb Foxes välja värske looga “Glorious”. Pean tõdema, et tegu on päris meeldiva looga. Foxes oleks nagu 80% Loreen ja 20% Charli XCX.


Looga “Hideaway” kuulsaks saanud Kiesza on saanud maha uue singliga “Giant In My Heart”, mis on meloodialt sarnane eelmise hitiga, minus the annoying voices and positivity. Video on võrdlemisi omapärane

No comments:

Post a Comment