Tuesday, July 1, 2014

New Love Flame For Marilyn

Demi Lovato uusima loo video on väljas. “Really Don’t Care” on väga gei videoga, sest see on tehtud LA Pride ajal. Demi ise on kristlane aga on suur geiabielude pooldaja. Võta nüüd näpust.


Kord Far East Movementiga koos loo teinud Cover Drive on väljastanud soolosingli “Love Junkie”, mis ei ole midagi erilist ega teistsugust. Raadiost võib ju tulla.


Vaatan nimesid Chris Brown, Usher ja Rick Ross ning mõtlen, et tea kui tõsine lugu siit tuleb, sest viimased 2 on täiesti erineva stiiliga. Kuulates lugu, siis on tegu pigem rahuliku Usheri looga. Esimesed 2 salmi on väga mõnusad, aga siis tuleb üks eriti negatiivne isik nimega Rick Ross ja hakkab mingit jama ajama. Tema räpp ei sobi üldse siia, täiesti kontekstist väljas.


Kui ma arvasin, et Pharrell on odava kuulsuse peal väljas, pannes oma loo nimeks “Marilyn”, siis keegi Alexa Goddard on otsustanud ka teha loo, mis põhineb kuulsa näitlejanna peal.


The Saturdays on tulnud välja väga hoogsa looga. “What Are You Waiting For?” on korralik klubilugu, mis tõmbab nädalavahetuse tunde peale.

No comments:

Post a Comment