Tuesday, August 19, 2014

Black Fire, Red Mystery

Tagasi suurte nimede juurde.
Taylor Swift on tagasi uue stiiliga. Vähemalt sellise järelduse võiks teha tema uue albumi esimese singli põhjal. Isiklikult meeldis tema eelmise albumi teema rohkem. Ei lugu ega video pole midagi erilist.


Pärast “Fancy” edulugu on oodatud Iggy Azalealt uut hitti ning siit see tuleb. Koos Rita Oraga on valmis tehtud lugu “Black Widow”. Videos on inspiratsiooni võetud filmist “Kill Bill” ning see on päris hea välja tulnud. Odavapoolne, kuid hea. Pluss Iggy ja Rita näevad väga kuumad välja.


Ariana Grande uus hitt, mis juba raadiojaamu vallutanud, on nüüd ka video saanud. “Break Free” on tehtud koostöös elektroonilise tantsumuusikaprodutsendi Zedd’iga. Lugu on väga mõnus, kuid video on väga imelik. Selle eest on ta seksikas, seega vaadata võib korduvalt.


Ja nüüd kodumaiste artistide juurde
Jana Kask on kaasatud inglise produtsentide loomingusse ning tulemuseks on tantulugu nimega “Red Like Fire”. Kõla poolest tegu täitsa tavalise klubilooga.


Ilma välismaise abita sai aga valmis Elina Borni värske lugu “Mystery”. Võib-olla natuke liiga äkiline ja omapärane lugu, et suurele massile peale minna. Eks näis, kuidas raadiojaamad ta vastu võtavad.

No comments:

Post a Comment