Tuesday, August 26, 2014

High Flame Bang

Naiste triol Jessie, Ariana ja Nicki ilmus ametlik video loole “Bang Bang”. Täitsa okei asi on kokku vorbitud ning lugu on jätkuvalt mõnus. Jessie ja Ariana on omal tüüpilisel heal tasemel, kuid hea kuulda ka Nickit taas “korralikult” räppimas.


Actually, forget what I just said. Fakt, et see video tegi 24 tunni vaatamiste rekordi – 19,6 miljonit, näitab, et inimkond on vales suunas liikumas. Võib-olla on maitsed nii erinevad, aga ma ei näe Nicki Minajis midagi seksikat. Tema käitumine videos on ka väga eemaletõukav ning viimased minut aega kestev plära paneb mind koheselt tahtma lugu kinni panna. Kohutav lugu jubeda videoga.


Eelmisel nädalal unus välja toomata Chris Browni ja Usheri uus video. “New Flame” sai mõni aeg tagasi kommenteeritud ning see jätkuvalt mõnusa vaibiga lugu, kui mõni tegelane nimega Rick Ross välja jätta. Ka video on täitsa korralik tehtud: kahele tantsivale rnb lauljale kohaselt tantsuline ja viisakas.


Nädala lugu
“Stay High” on juba pikemat aega raadiojaamades tiirelnud nii originaalkujul kui ka remixina. Habitsi remix on aga see versioon, mis mulle enim meeldib. Tema mõnus chill vibe tekitab alati tahtmise bassi järgi ennast liigutada. Ühesõnaga, hea lugu.

No comments:

Post a Comment