Tuesday, September 23, 2014

Adios, Break Away

Möödunud nädalal hakkas muusikamaailm taas kihama.

Pitbull ja John Ryan avalikustasid ajastu video oma vanakooli meloodiaga loole “Fireball”. Üks videos osalejaid on kuulus juutuuber Jenna Marbles. Kui hästi otsida, siis näete teda Pitbulli taga/kõrval tantsimas. Loo kohta nii palju, et kõik kohad, kus Pitbulli ei ole, on väga head. Pitbull ei anna loole mitte midagi, teeb asju vaid hullemaks. Refrään üksi on väga mõnus.


Pixie Lott on teinud oma esimese kurvaloomulise singli. “Break Up Song” räägib sellest, mida pealkiri ütleb, kuid imelik on see, et ta tegelt ei ole kellestki lahku läinud. Videos on ta koos oma poiss-sõbraga ning nad on jätkuvalt suhtes. Ning nagu kommentaarid video all ütlevad, kes läheks Pixie Lottist lahku? Väga ilus naine on ta tõesti.


Ricky Martin on jätkuvalt muusikamaastikul ning lasi just välja oma uue loo “Adios”. Sellest on nii hispaaniakeelne kui ka angloprantsuskeelne versioon. Selline tüüpiline latiinorütmides lugu.


Tiesto värske looming “Light Years Away” on tulnud koos futuristliku videoga. On näha, et sellega on üritatud, kuid ta on suht naljakas välja kukkunud. Kas tahtlikult või mitte, jääb tegijate enda teada. Väga raadiosõbralik lugu.


Inna uus singel viimase EP pealt jätkab suviste meloodiatega, sest see on tema leivanumber. “Body and the Sun” räägibki armastusest ja suvest.


Norra naljamehed Ylvis on taas ühe “lollaka” loo valmis teinud. Seekord on loomad sõlmede vastu välja vahetatud. Lugu räägib sellest, kuidas nad oskavad kõiki sõlmi teha peale ühe, “Trucker’s Hitch”


Nädala lugu
Pühapäeval läks Facebookis liikvele video, kus üks neiu laulab sõitvas autos, kidramees taga ning taustalaulja roolis. Video osutus aga nii menukaks, et kogus 24 tunniga ligi pool miljoni meeldimist. Otsisin nad ruttu Youtubest üles ning selle 2 päevaga on nende tellijate arv kasvanud ligi 3 korda. Siin on Andie Case laulmas 2 laulu, mis on pea identse meloodiaga, sest neil on sama autor – Rob Thomas.

No comments:

Post a Comment