Tuesday, November 25, 2014

Night Fear At 7/11

Eminem ja Sia on teinud ühise loo “Guts Over Fear”. Viimase albumiga võrreldes on tase veits kehvem, aga kuulatav sellegipoolest.


Nädala suurim hitt on ilmselt One Directioni uus video “Night Changes”. Tegu on mõnusa rahuliku armastuslooga, millele on õnneks tehtud ka lihtne ja armas video.


Meghan Trainori teisel singlil on esimese lõhn väga tugevalt juures. “Lips Are Movin” on suht sarnase rõõmsa meloodiaga ning kui sõnu mitte kuulata, siis on ta väga hea. Miskipärast on aga video manustamine keelatud, seega loo leiate SIIT

Bruno Marsi pole ammu näha olnud. Tänu Mark Ronsonile on see viga parandatud. Nende ühine “Uptown Funk” on täpselt selline nagu pealkiri ütleb. Väga vanakool.


The Scripti uuele loole on tehtud video. Laul käis siit mingi aeg läbi ning see on jätkuvalt väga tüüpiline Script aka ei midagi erilist.


Millal Beyonce täielikuks jamaks muutus? Ma ei ole sellele varem mõelnud, aga me kõik teame, et see on juhtunud. Ilmselt me eeldasime, et need paar lugu on lihtsalt väike vaheldus ja küll ta tagasi tuleb. Aga tundub, et Beyonce on minevik. Viimased enamvähem lood ilmusid vist 2011 või isegi varem. Nagu te olete ilmselt juba aru saanud, on “7/11” sama halb kui ta pealkiri.


Lõpetuseks üks uus kodumaine video. “Kell Kuus” on lihtne kidralugu, mis teatud keskkonnas töötab väga hästi. Video on ka kenasti tehtud.

No comments:

Post a Comment