Wednesday, May 11, 2016

I Ain't Just Like True Dark Friday Feelings

Eelmine nädal jäid mõned (loe: kõik) lood kahe silma vahele, seega sel korral tuleb neid hulgim.

Calvin Harrise ja Rihanna uus lugu on juba veidi aega raadiotes olnud. Väga pehme lugu, mitte-rihannalik. Mõlemad on paremaid teinud.


Zedd on võtnud nõuks aidata Keshal end taas muusikasse ajada, mis on väga positiivne (kes ei tea, miks Keshat aastaid polnud näha, siis google on sõber). Lugu ise on huvitav, erinev vanast peoloom-Keshast, kuid see on ka arusaadav.


Chainsmokers jätkab oma edulugu uue looga “Don’t Let Me Down”. Täitsa okei laul ja video.


“Hello Friday” on Flo Rida ja Jason Derulo koostöös ilunud suvine poplugu. Kõlab nagu iga teine Flo Rida teos: igavad eristamatud salmid, meeldejääv refrään.


Kas te teadsite, et Red Hot Chilli Peppersil ilmub juunis uus album? Mina ka mitte. Aga siin on nende esimene singel sellelt. Üllatavalt rahulik RHCP kohta.


Jennifer Lopez on tagasi pildil. Ja laul tundub nagu see oleks Meghan Trainori eelmiselt albumilt. Ilmselgelt on see parem, sest ikkagi J.Lo.


Ja rääkides Meghanist.. Oh issand. Kas PSY kirjutas selle loo?


Astu kõrvale Meghan ja vaata kuidas lõbusat lugu teha. Vanameister Justin Timberlake on tagasi ja näitab teile koha kätte.


Kindlasti mingil määral JT’st inspireerituna on meil tänapäeval Zayn, kelle uus “Like I Would” on saanud väga värvilise video.


Ja viimaseks… lõpuks… on veel üks comeback, mis juhtumisi on jälle soundtrackil. P!nk on see. “Just Like Fire” ei ole nii tuline laul kui nimi vihjab, kuid Pink võiks popmaastikule tagasi tulla küll.

No comments:

Post a Comment