Tuesday, July 2, 2013

Aasta halvim video?

Uued hitid

Üle-eelmine nädal ilmus video Miley uuele loole, millest ma paar nädalat tagasi rääkisin. Selle aja jooksul on see lugu mulle rohkem meeldima hakanud, kuid... jamh... Tegu on esimese poolaasta halvima muusikavideoga ning suure tõenäosusega ka aasta 2013 halvima videoga. Selle sündimisel on vaid 2 loogilist põhjust: kas tegijad olid selle filmimise ajal väga purjus või millegi laksu all, või ongi Miley täiesti ära pööranud.

Miley Cyrus - We Can't Stop

Uut muusikat kodumaalt. Kuid kas on uus? Tegu on nimelt Eestis harva nähtava juhtumiga, kus tehakse teise bändi vanast loost uus versioon. Kuid just nii tegi Smilers kunagise Best b4 hittlooga „Armastan Ma Luuserit“. Kaasates 4-realiseks külalisräpiks ka Genka, on lõpptulemus üllatavalt hea. Kitarri peal on selle loo meloodia väga meeldiva heliga ning Sal-Saller laulab loo hästi ära.


Juba ligi 2 nädalat tagasi ilmus Rihanna ja David Guetta koostöö vili, nimeks sel „Right Now“. Lugu on tempokas ja meeldejääv, kuid mille poolest ta eristub, on loos mitu korda esinev isegi tänapäeva poplugude standardi kohaselt „liiga“ raske drop. Drop ise ei ole nii eriline, kuid käib kah.

David Guetta feat. Rihanna - Right Now

Spordivideoid

Red Bull sponsoreerib kõike. Järjekordne näide on ühe ratturi unistus teha trikke väljakul, mis meenutaks lastetoa põrandat ning seal olevaid mänguasju. Trikid ise varieeruvad suht lihtsast päris keerulisteni ning video on rohkem huvitav kui hämmastav.


In other news:
Grete Paial ilmus uus singel. Esmasel kuulamisel tundus huvitav. Ootan kuniks Internetti tuleb.

No comments:

Post a Comment