Monday, July 22, 2013

Ameerika nädal

Kui palju saab teha „... in the USA“ lugusid? Tundub, et palju, sest Demi Lovato tuli välja looga „Made in the USA“. Mulle meeldib see palju rohkem kui „Heart Attack“, kuid... I like it, when lauljad, kel on võimas hääl, seda ka oma lugudes kasutavad (näiteks ei saa ma aru, miks Ott Lepland, kel on häält küllaga, ei kasuta seda jõudu oma lugudes), kuid kusagil on ka piir. Olles kuulnud Demi „kisamist“ song after song after song, on see mulle tõeliselt närvidele hakanud käima. Sorry, aga nii on. Tal on hea hääl ja mul pole selle vastu midagi, aga palun, iga loo refräänis ei ole vaja ka karjuda. Kui see väike nüanss välja jätta, siis laul on hea. Video on teemas „elu on hea – äkki tuli sõda – lahus olek – õnnelik lõpp“.


Jäädes Ameerika lainele, siis Lil Wayne on välja tulnud videoga „God Bless Amerika“. See on lugu, kus ta kurdab rasket ja ebaõiglast elu. Sisukad lood lähevad mulle üldiselt peale, kuid Lil Wayne ei sobi seda esitama. See on vast isiklik teema, kuid mulle ei meeldi Lil Wayne, ta on ülehinnatud minu silmis. Tal võivad mõnikord head sõnad olla, kuid tema räpp on alati nii aeglane ja viisitu, et see võtab kõik elu loost ära.


Backstreet’s back, alrigth! Ei tegelt ka, Backstreet Boys on tagasi. Pärast 4 aastast vahet on nad välja tulnud uue materjaliga. Nende uus singel kannab nime „In A World Like This“ ning see on produtseeritud ühe muusikamaailma suurima nime, Max Martini poolt, kes tegi ka BSB kunagised suured hitid. Lugu on kaasahaarav ning üllatavalt sarnane nende kunagisele stiilile. Nad tähistavad oma 20 tegutsemisaastat ning nende muusika kõlab ikka samamoodi. On see hea või halb, raske öelda. Video sisust on raske aru saada, kuid video lõpus on näha, kuidas teemaks on geiabielud. Ilmselgelt on nad nende pooldajad.


One Direction tuli välja looga, mille pealkiri pole üldse kära tekitav: „Best Song Ever“. Igaüks teab juba enne kuulamist, et see ta ei ole kohe kindlasti mitte. Õnneks nad loos endas ei väidagi seda, kuid kui juba loost rääkida, siis on see suht igav. Isegi 1D madala standardi juures on see lugu kehv. Ei mingit kaasahaaravat meloodiat. Peaksid ehk vanematelt poistelt näpunäiteid võtma. Video on reklaam nende varsti ilmuvale filmile. Üllatav oli lõpus näha, et kõiki osatäitjaid seal videos mängisid 1D poisid ise. Not bad.


Selena Gomezil ilmus uus singel „Slow Down“. Instrumentaal on hea. Ta hääl on kuidagi mitte-temalik siin loos. Video on standard ning ta üritab taaskord väga täiskasvanulik ja edgy olla. She does looks sexy, I have to admit. Kokkuvõttes on täitsa OK lugu, kuid ei midagi erilist.


No comments:

Post a Comment