Tuesday, December 3, 2013

All is well

Kohalikud kaunitarid Getter Jaani ja Maia Vahtramäe lasid välja ühise singli nimega „Meelelahutajad“. Tegu on Lõhmuse loominguga, seega sa tead juba ette, mis sealt umbes tuleb. Sarnaselt Elina Borni loole on ka see mõnusa meloodiaga ja kergelt suvise meeleoluga lugu, mida võib rahumeeli raadiost kuulata. Isegi see video, kui selle kohta võib nii öelda, on päris hästi lahendatud.


Eminem tegi „Rap God“ loole video. Nagu räppvideotes tavaks, siis suuremat sisu seal pole. Sellegipoolest suht hästi tehtud. Lugu on jätkuvalt väga hea. Üks aasta parimaid.


Justin Bieber. Uus lugu „All That Matters“ läheb tema viimase aja stiilimuutusega kaasa, olles rohkem r’n’b sugemetega. It’s a pretty decent song. On paremaid, kuid see on täitsa talutav. Päris kuum video ka.


Backstreet Boysi teine video sel aastal ning see on power-ballad. „Show 'Em“ on päris tüüpiline poistebändi lugu. Samas, juba neljandat lugu järjest ei ole mul midagi halba loo kohta öelda. Ta on tavaline, kuid mitte halb. Video on väga minimalistlik.

No comments:

Post a Comment