Wednesday, December 11, 2013

Hey Pop Rewind

Looga „Royals“ kuulsaks saanud Lorde on valmis saanud uue loo. „Team“ on mõneti sarnane eelmise hitiga, kuid õnneks mitte eriti. Ma ei oska eriti midagi selle loo kohta öelda. Ta on okei, ei midagi maailmamuutvat.


Avicii on lõpuks oma suurele hitile „Hey Brother“ video valmis saanud. Puhtalt lauluna meeldib ta mulle isegi rohkem kui „Wake Me Up“, sest tema refrään on lihtsamini kaasalauldav. Drop on mõlemal suht sarnane. Tulles aga video juurde, siis on üritatud mingit sõjadraamat teha, kuid ma päris ei mõista selle video lõppu. Miks Tim Bergling seal lõpus seisab ja tühjusesse vaatab? See tundub nii kontekstist väljas. Võib olla on seal mingi sügavam isiklik sisu, mida ma ei suutnud tuvastada. Igatahes hea lugu korraliku videoga.


Hiljuti siit läbi käinud Britney uus lugu „Perfume“ on omale juba video saanud. Minule üllatuseks on see päris hea. Ei mäletagi millal Britney viimati sellise viisaka ja sisuga video tegi. Lugu ise on mulle ka natuke rohkem meeldima hakanud, kuid pigem ikkagi kuulatav kui kuulata tahtev. Nice video though.


Lana Del Rey tegi „kanyet“ ning ühendas mitu lugu ühte suurde lühifilmi. Lood on suht head, lühifilmi teema hakkab Aadamast ja Eevast pihta ning võtab sellest tänapäevasema suuna. Huvitav lahendus.


Aasta lõpp on lähenemas ning samuti ka kokkuvõtete aeg. Siin on üks suur mix aasta 68-st suurimast hitist. Pop Danthology 2013, parem kui 2012 versioon. Järeldus: oli hea aasta popmuusikas.


Aga mis toimus aastal 2013 YouTubes? Siin on YouTube Rewind 2013. Ühendab endas aasta suurimad muusikalised numbrid koos kuulsate videote ja juutuuberitega.

No comments:

Post a Comment