Monday, December 23, 2013

Häid Jõule!

See on üks suur post, mis võtab terve nädala kokku, sest jõulunädalal uuendusi ei tule.

Esiteks, 4. advendi järgne juutuuber vajab tutvustamist.

Mehdi Sadaghdar on (minu teada) Iraani juurtega Kanadas elav mees, kes teab omajagu palju elektrist ning on tulnud ideele õpetada inimestel huvitavaid asju läbi huumori. Näiteks on ta õpetanud kuidas katkisi jõulutulesid parandada, kuidas teha elektrilist hambaharja ning kuidas teha lihtsaid ja taaskasutatavaid pauguteid, millega vana-aasta õhtul paugutada.


Enne jõule avalikustati veel mõned muusikavideod

Suvel käis siit läbi selline lauljatar nagu Nina Nesbitt, kes minu heameeleks ka Eestis oma looga „Way In This World“ raadiotesse jõudis. Nüüd tuleb tema uus lugu „Selfies“ ning pealkiri ütleb ära, millest see räägib. Õnneks Nina ei ole nii pinnapealne tütarlaps, et ta seda trendi positiivselt kajastaks, seega on laul kirjutatud enesepildistamise mahategemiseks. Lugu on enamvähem, video päris tore.


Tyga, kes eelmine aasta tegi ülijubeda loo „Rack City“ on seekord võtnud endaga kaasa Justin Bieberi, et natukenegi elu oma surmigavatesse biitidesse tuua, kuid see ei õnnestunud. „Wait For a Minute“ on ikkagi üliigav lugu.


Kuna paarid lugudes on teemasse tulnud, siis John Mayer ja Katy Perry otsustasid ka ühe sellise teha. „Who You Love“ on kantrihõnguline ballaad, mis jätab mind kahjuks päris külmaks.


Vaevalt selle aastanumbri sees enam midagi suurt ka tantsumuusika maailmast tuleb, aga siin on veel viimased leiud jõulueelselt perioodilt

Basto


Hardwelli edit Hardwelli loost


Sellega on viimased paar päeva kokku võetud
Häid jõule kõigile! :)



P.S. Varsti on tulemas Aasta 2013 parimate ja halvimate lugude edetabelid.

No comments:

Post a Comment