Tuesday, May 27, 2014

And There Goes My Day

Shakira lugu “La La La” on saanud juba teise video. Seekord täieliku MM’i vaibiga. Palju lippe, jalgpalli ning Barcelona nimekad mängijad + Falcao.


Example jätkab muutumist väga peavooluks oma uue looga “One More Day”. See ei tähenda aga halba, sest refrään on sel lool väga meeldejääv. Päris klubilugu pole, aga igale poole mujale sobib vägagi hästi.


Enrique ja Flo Rida on kokku saanud ning ühe suvise hiti kokku vorpinud. “There Goes My Baby” on selline mõnus rannalugu, mis paneb päikest võttes jala tatsuma.


Aeg-ajalt laseb Nicki Minaj ka ühe korralikuma loo välja ning seekord on selleks “Pills N Potions”. Rahuliku biidiga laul, millel on ka sisukad sõnad.


Iga aasta tuleb suvega ka uus Lõhmuse suvehitt ning sel korral on mindud vana retsepti peale. Koit Toome ja Getter Jaani pandi taas ühte salvestusruumi kokku ning tulemuseks saadi “Rannamaja”. Täiesti tavaline poplugu, ei ole nii meeldejääv kui “Valged ööd”.


Nädala lugu
Siit varemgi läbi käinud bänd, üks minu kauaaegseid lemmikuid, Within Temptation on teinud võrdlemisi haruldase liigutuse ning räppariga koos loo teinud. Veel suurem üllatus oli minu jaoks see, et räppariks on Xzibit, kes pole aastaid enam suures plaanis aktiivne olnud. Selle omapärase koostöö tulemus on minu meelest aga väga hea ning siin on minu viimase nädala enimkuulatud lugu.

No comments:

Post a Comment