Tuesday, October 28, 2014

Baby I Won't Celebrate My Open Secrets

OK Go on tuntud kui bänd, kes teeb lahedaid videosid. Ka nende uusim üllitis ei jää nende senisele tasemele alla. Kui algul tundub, et see one-take video ei ole midagi väga erilist, siis see, mis lõpus toimub, nõudis küll väga suurt harjutamist. Müts maha. Lugu ise on niivõrd kuivõrd, ei sega videot.


U2 on valmis saanud värske video. “The Miracle (Of Joey Ramone)” on üks imelikumaid pealkirju, mis ma näinud olen. Video on täielik vastand eelmisele, sest siin ei juhtu mitte midagi. Lugu ise on tüüpiline U2 – igav.


Professor Green ja Mr. Probz on teinud ühise loo “Little Secrets”. Refrään on täitsa okei.


Olly Murs on taas pildil, seekordseks looks “Never Been Better”. Lahterdan taustamuusika kategooriasse.


Calvin Harris ja Big Sean. Peale vaadates ei näe, kuidas see kooslus töötaks. Kuulates algust, siis on ju Calvini tema looga “CUBA”. Ongi Cuba vokaalversiooniga tegu. Nagu pea kõik EDM lood, millele hiljem vokaal peale pandud – originaal on palju parem. Eriti kui see vokaal on Big Sean, kes räppida ei oska.


One Directioni ABBA remix sai omale video. Selle kohta tuleb mul pähe 2 head ingliskeelset väljendit: trying too hard ja smacks of desperation. Lool endal pole väga viga.


Vaat, kes tagasi on – Gwen Stefani. “Baby Don’t Lie” on hoopis teistsuguse stiiliga kui ma eeldanuks. Ja see on hea. Teistsugust muusikat ongi vaja. I approve.


Pitbull – head refräänid, sisutühjad salmid. Ei midagi uut.

No comments:

Post a Comment