Monday, December 26, 2016

2016 Halvimate Lugude Top10

Kaks tuhat kuusteist. Mis aasta see oli? Muusikaliselt oli see väga vastandlik aasta, sest nii algul kui lõpus tuli palju häid lugusid, kuid suvi oli kohutav. Tagantjärgi uurides ei olnud kõik aga nii hull. Probleem polnud selles, et lood oleks nii halvad, vaid et lood oli kõik ühte auku igavad. Selle tõttu halvimate valimine oli veidi keeruline. Olukord jõudis tihtipeale selleni, milline lugu oli igavam kui teine. Aga siit nad tulevad. Selle aasta halvimad poplood.

Boonus
Hardwell feat Jay Sean – Thinking About You


I actually like this song. Päriselt ka, väga mõnus meloodia, hea biit. Hea meelega kuulan raadiost. Lihtsalt üks väike pisiasi and it hurts me to put this song here, aga ma ei saa seda eirata. Kas keegi nagu ühe korra ka süvenes neisse sõnadesse? Nagu mida *****.
“Inimesed küsivad mult ega ma ei igatse sind, aga ma ei mõtle sinu peale. Kõigi nende ööde peale mis me koos veetsime…. Kuidas su puudutus tundus… Aga ma lihtsalt helistan sulle et õelda, et ma ei mõtle su peale”
Sa… HELISTAD TALLE…. Et õelda… et sa ei mõtle ta peale… pärast seda kui sa loetled mitmeid ühiseid tegevusi, mida te omal ajal tegite, samal ajal ILMSELGELT TEMALE MÕELDES… ja siis sa HELISTAD TALLE…. Et seda õelda… ……… ………. I got nothing… See on lihtsalt… beyond stupid… Kurb et see muidu hea loo sees on.

10. Desiigner – Panda

Nagu sai mainitud, on selle aasta põhiteema igavus... kire puudumine. Ei, sellele räuskavale vennale seal taustal ei saa seda küll ette heita. Aga miks on tänapäeva räpp kõik selline suu nurgast mõmisemine. Kui sa midagi õelda tahad, ütle see välja. Mul on lihtsalt hea meel, et see jama siiapoole tiiki ei tule.

9. Rihanna feat Drake – Work

Võta kokku Rihanna. Päriselt. Sa suudad nii palju paremat kui see mulisemine. Tuim minimalistlik biit, null lüürika ning ahjaa, Drake on ka siin. Mul on selle loo kohta sama vähe õelda kui sel lool endal.

8. Maroon 5 – Don’t Wanna Know

Ma ei taha ka teada, miks te sellist jama teete. Te tegite kunagi asjalikku muusikat, mis juhtus? Boring, repetitive, void of anything good.

7. Robin Schulz feat Akon – Heatwave

Mulle isegi meeldis see laul, paar esimest korda. Pärast seda muutus see miskipärast kannatamatuks. See laul on lihtsalt nii igav. Akon laulub sama suure kirega kui ma hommikuti tööle lähen. I guess the instrumentation isn’t terrible. Schulz ikkagi tegi selle, teab mis teeb. Aga siiski, pole just eriti põnev..

6. Shanon – Suvi Kestab Veel


Suvi 2016 oli ikka üks kohutav aeg raadio kuulamiseks, sest iga natukese aja tagant tuli kusagilt kanalilt see tuim pask. Keegi mäletab veel aegu kui Shanon asjalikku muusikat tegi? See oli päris tükk aega tagasi, ma tean. Aga uskuge mind, kunagi olid nad täitsa kuulatavad. See aasta vaata et sa jõuad kiirelt autoroolis raadiot vahetada, sest muidu jääd sa rooli taga magama.

5. Meghan Trainor – No

Tere taas, Meghan. Ma näen, et üks aasta on jälle mõõdunud. Ega me muul põhjusel ei kohtukski. Naljakas on see, et selle laulu nimi on perfektne reaktsioon selle kuulamisele. Ei, ei taha, palun ei, peatage see. See võiks olla kõrgemal… aga ainus mis selle laulu päästab on suhtkoht okei meloodia salmides. Bridge ja refrään on aga üks hullemaid, mis see aasta tehtud.

4. Pink – Just Like Fire

Rääkides surnud suvest… See on Pinki halvim lugu ilma kahtluseta. Järjekordne uneballaad. Hetkega unustatav meloodia, nõrk biit, nõrk vokaal ja mis kuradi räpp breakdown see veel oli? Väga hale, Pink. Ootaks sinult ikka väga palju enamat.

3. Frans – If I Were Sorry

Rootsi on üldiselt üks stabiilsemalt häid lugusid tootev riik Eurovisioonil. Mis juhtus? Ärge laske sel palun korduda. Üks üllatavalt vähestest lugudest, mis mind see aasta iga jumala kord pani raadiojaama vahetama. Tüütu meloodia, tüütu hääl, kõik need võiks isegi märkamata jääda, kui selle loo sõnad poleks nii debiilsed. Põhimõtteliselt juba pealkiri ütleb ära, et siit ei saagi midagi head tulla.

2. Drake – One Dance
See laul on nii halb, et seda ei eksisteeri YouTubeski. That’s how bad this is. Ja see oli üks aasta suurimaid hitte. “Song of the Summer” nagu paljud ütlevad. Tunnen sellele suvele kaasa. See laul on täiesti elutu, sama üheülbaline biit, monotoonne laulmine. No redeeming qualities. Ja see imelik koht 2:30 kandis, enne viimast refrääni. Nagu produtsentidel oleks ideed otsa saanud, kuidas minna bridge’lt refrääni ja nad panid mingi suvalise automaadivalangu sinna. Ja selline sitt oli Billboardis nädalaid nr1. Ainus põhjus, miks see minu tabelis esikohta ei võtnud, on asjaolu, et lõppudelõpuks on see lihtsalt üks jama lugu… ei midagi enamat. Selleks, et esikohta saada, pead sa ikka silmatorkavalt kohutav olema ning sellele tingimusele vastab ülihästi meie kõigi lemmik pluss-suuruses lauljatar…

1. Meghan Trainor – Me Too


Why can’t you just leave us alone? Pärast “Dear Future Husbandi” ma arvasin, et enam hullemaks minna ei saa. Oooh boy was I wrong. See, et Meghani lüürika on kohutav, teavad kõik. See ei tule kellelegi üllatuseks, kuigi antud loos on see jõudnud täiesti uuele tasemele. Sisuliselt ta mõnitab sind, kuulajat. Aga kõigele lisaks on selle loo puhul tegemist ka täiesti talumatu instrumentaaliga. Vinguv ja värisev bass ja mingid haiglased heliefektid muudavad selle loo kuulamise parajaks õudusunenäoks. Palju õnne Meghan, see pole esimene ega ka viimane halvimate lugude list, kus sa võidutsed. Sinu õnneks ehk on Ameerikas üks teine laul veel, mis sulle kõrget konkurentsi pakub (Juju On That Beat), kuid õnneks selline sitt siiapoole maakera ei jõua.

Sellised olid siis selle muidu kohutava aasta halvimad lood. Nõustud? Hea. Ei nõustu? No mis teha. Paari päeva pärast tuleb välja aga parimate lugude list, et saaks selle aasta ikkagist positiivsel toonil lõpetada. Seniks aga head jõuluaja jätku kõigile.

6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Kui sõnadesse mitte süveneda, siis esimene laul on tegelt täitsa hea jah, aga mind tohutult häirib, et iga kord, kui ta ütleb selle pika heliseva you, siis sellest edasi ootan ma totaalselt teise laulu sõnu, mille nime ja esitajat ma meenutada ei suuda, aga kui ma ei eksi, siis peaks olema see ühe tumeda kuti laul - Ne-yo, Chris Brown, Jason Deluro või keegi sellest generatsioonist.

    Fransu loo osas vaidleks ma pigem vastu, minu arust oli see üks paremaid laule see aasta.

    ReplyDelete
  3. "You" on sõna, mille leiab pea igast loost, seega vaid selle põhjal on keeruline midagi välja pakkuda. Pigem alustada sellest, kui vana see laul võiks olla: aasta-kaks-viis-kümme?
    Ainus, mis esmapilgul pähe tuli oli Guetta ja Usheri "Without You", kus on palju selle sõna venitamist.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mkm, see laul see polnud, kui ma täpsemalt meenutada suudan ja selle laulu üles leian, siis postitan siia ka :)

      Delete
  4. Drake ja One Dance on täitsa olemas ju:

    https://www.youtube.com/shared?ci=5PAgN-PdJxw

    ReplyDelete
  5. Tegu on kaveriga, mida väidetavalt laulab Ramin Rezai (üks võrdlemisi vähetuntud laulude kaverdaja YouTube's). Ilma videota leiab selle sama loo kui panna YouTube otsisse "One Dance" ja sealt kohe esimene video.

    Kasutaja on samuti fake-Drake (kuigi suhteliselt hästi tehtud fake, esmapilgul tundub isegi usutav)

    ReplyDelete