Tuesday, August 20, 2013

Ainult head lood

Ei kulunudki palju aega, kuniks Gaga oma värskele singlile video välja laseks. Kuigi ma eelmine nädal lootsin, et kui muusikas tuli samm edasi, siis võiks ka videoga sama lugu olla, ei juhtunud seda. „Applause“ video on samasugune jama nagu kõik tema viimased tea-mitu videot. Lugu ise on aga jätkuvalt suht hea. Salmid ei ole midagi erilist, kuid refrään, kus ma enamikest sõnadest aru ei saa, on meeldiv.


Mike Posner on tagasi oma esimeses sooloprojektis pärast 1,5 aastast pausi. „The Way It Used To Be“ on mõnusa suvise biidiga lugu, millele on täitsa kena video tehtud. Ma ei ole eriline Posneri fänn, kuid see lugu ja video on tema parimad seni.


Enrique värske loo „Turn The Night Up“ ametlik video on ka valmis saanud. Ma olen siiski arvamusel, et see drop rikub laulu, kuid ta on muutunud talutavamaks ning osalt on selles „süüdi“ video. Mingil põhjusel see video õigustab selle loo ning kõik tema halvad küljed. See video sobib looga 100% kokku. Harva on selliseid juhtumeid, kuid see on üks neist. See video teeb loo palju paremaks.


Kuidagi jäi mulle kahe silma vahele 30 Seconds To Marsi uue video ilmumine. Ju siis ei reklaamitud seda kuu aega nagu nende esimest. „Do or Die“ on põhimõtteliselt copy-paste „Closer To The Edge“ videost. Näidatakse vaheldumisi live-esinemist, fänne, nende jutte muusikast. Samas, kõike seda arvesse võttes, on tegu nende parima videoga eelmainitust alates. Lihtne, kuid mõjuv. Ei ole vaja mingit artistliku süvapaska välja mõelda. Sometimes less is more. Rääkides loost endast, siis see on päris hea.


Avril Lavigne uus video on nii over the top halb, et see on hea. Ilmselgelt on see ka selle eesmärgiga tehtud. Alustades ülilamedast product placementist ja heast vihjest tema ühele suurimale hitile „Sk8er Boi“, lõpetades täiesti mõttelageda võitlusstseeniga Avrili ja haikaru vahel. Tore näha, et Avril üritab ikka oma nooruslikku külge näidata. Lugu „Rock N Roll“ ise on väga kaasahaarav ja hea. Ei jää grammivõrdki alla tema eelmisele väga heale singlile.


No comments:

Post a Comment