Tuesday, August 27, 2013

Miks kõik tagasi tulevad? + VMA ülevaade

Mis teema on praegu comebackidega? Ma olen nendest viimasel ajal päris palju rääkinud, kuid neid tuleb aina juurde. Eelmisel nädalal ilmus Blue uus lugu, mille video on praeguseks miskipärast meie riigis keelatud. Seega ma tulen hoopis Ricky Martini uue loo juurde. Jah, Ricky Martin on ka tagasi, tahate või mitte. „Come With Me“ on täiesti generic dancefloor song. Sellist lugu võiks peaaegu ükskõik kes laulda, midagi erilist temas pole ning kuhugi kaugele see lugu ei jõua. Videos näeb ka vaid tantsimist.


Kõik need comebackid panid mind mõtlema, kes veel üldse alles on, kes pole tagasi tulnud? Eee... Eminemist pole ammu kuulda olnud.
„Berzerk“ on esimene singel Eminemi novembris ilmuvalt plaadilt The Marshall Mathers LP 2. Vähemalt esmapilk ei ole väga julgustav, sest see lugu ei meeldi mulle eriti. Loodetavasti pole kõik ülejäänud lood sellised poolnaljaga tehtud.


Nii, kas on veel tegelasi, kes pole aastaid pildil olnud... Kohe väga pikka aega. Eee... Elton John? No kuule, ta pole ikka midagi uut teinud. Ega ju?


Kohtume järgmisel nädalal, kui ootame uusi lugusid sellistelt artistidelt nagu ABBA, Westlife, Modern Talking ja U2.

Robin Thicke on tulnud välja oma teise singliga ning pärast „Blurred Lines“ meeletut edu on raske näha, kuidas ta suudaks midagi nii populaarset uuesti teha. Ning nagu näha, siis ta ei suutnudki. „Give It 2 U“ on üks aasta halvimaid lugusid koos jubeda videoga. Siinkohal polegi palju rääkida, see on lihtsalt jama.


Kui ma Conor Maynardi uut lugu kuulsin, siis tekkis mul küsimus, et on meil tõesti teist Michael Bublèd vaja? Õnneks(?) see küsimus kadus loo edenedes kiiresti. Conori lood on kõik omapärase instrumentaaliga olnud, kuid see on neist üks imelikumaid. Minu maitse jaoks ehk natuke liigagi.



Järgnevalt väike ülevaade MTV Video Music Awards'idest

MTV VMA’d toimusid möödunud pühapäeva öösel. Auhinnad on jagatud ning mul pole paljust rääkida. Midagi väga üllatavat ei toimunud, kui välja arvata üks imelik seik. Nimelt ei saa ma aru, mis loogikaga neid võitjaid valitakse. Justin Timberlake’i „Mirrors“ ja Bruno Marsi „Locked Out of Heaven“ olid koos kolmes kategoorias. Ühes võitis üks, teises teine ja kolmandas mitte kumbki. Kuidas see loogiline on, et Justini video sai aasta video auhinna, kuid ei ole samal ajal Parim Pop Video ja Parim Mees Video? Igatahes. Taylor sai „Trouble“ eest parima naisvideo auhinna, mis on õiglane. Selena võttis parima popvideo auhinna, mis tundub rohkem nagu jagamine juba. 30 Seconds To Mars „Up In the Air“ sai parima rokkvideo auhinna, kuigi tegu on nende ühe halvima videoga üldse(samas polnud neil erilisi vastaseid seal ning nimi maksab). Hea meel, et Macklemore ja Ryan Lewis said auhinnad nii parima hip-hop video, parima cinematography ja parima sotsiaalse sõnumiga video eest. Naljanumber on muidugi One Directioni võit parima suveloo kategoorias(mis iganes kategooria see veel on). Ilmselgelt oli neile vaja lihtsalt 1 auhind ära anda, kuid kuna neil polnud selleks ajaks veel videot, tuli teha laulu jaoks kategooria. „Best Song Ever“ on vaid paar nädalat vana(kuu aega), mis kuradi suvelugu see on? Ma saan aru, et „Blurred Lines“ on suvelugu, seda on terve suve raadiotes lastud, nagu ka „Get Lucky“ ja „I Need Your Love“. Palju furoori tekitas Miley Cyruse esinemine. Ma vaatasin ka selle esinemise ära, kus ta laulis „We Can’t Stop“ ning hiljem esitas koos Robin Thicke-ga „Blurred Lines“. Eks seda oli juba Miley loo videost aru saada, et ta on ära pööranud ning tema poolpaljas tõmblemine ja perseväristamine pani nii mõnedki kuulsused imelikult vaatama. Kes tahab pilte näha, siis siin on üks hea link teile.
Pildid Miley enesealandusest

No comments:

Post a Comment