Monday, August 12, 2013

Pigem natuke head, kui palju jama

Katy Perry on tagasi ning ta avalikustas oma esimese loo pärast 15-kuulist pausi. „Roar“ on värske üllitise nimi ning kuna see on taas Max Martini loodud, siis on see universaalselt hea ja kaasakiskuv. Lugu on võrdlemisi rahulik ning vaadates, kuidas mitmed teised tuntud staarid üritavad oma loomingut pigem tänapäeva raskema tantsumuusikaga siduda, siis on hea vahelduseks ka lihtsat pretensioonitut popmuusikat kuulata. Ilmselt on ka video lähiajal tulemas, sest teasereid on päris palju juba avaldatud. Tunnen sel lool tugevat hitipotentsiaali ning arvan, et sellest saab teise poolaasta üks suurimaid lugusid.


Kings of Leon on väljastanud värske video loole „Supersoaker“. KoL ei ole kunagi olnud minu maitse, seega pole siit suurt kiidulaulu oodata. Lugu on suht nagu iga teine Leon’ide lugu, selline tuim taustamuusika, mis otseselt ei häiri, kuid ei pane ka kuulama. Video on tehtud sama põhimõttega: nothing interesting.


Marina and the Diamonds on viimasel ajal olnud suht tagaplaanil ning ega talt pole ka uut materjali ilmunud. Küll aga sai see nädal läbi tema videoseeria, kus ta tegi video peaaegu iga loo jaoks oma eelmisel aastal ilmunud albumilt "Electra Heart". Selle 11. ja viimane video kannab albumiga sama nime, kuid sellist lugu ennast plaadilt ei leia. Ma ei ole kõiki neid videosid näinud, seega ma ei oska teile selle sisu edasi anda, kuid nii palju, kui ma tean, on need visuaalselt ilusad ning lood nende taga on samuti head. Tulles tagasi "Electra Heart" loo juurde, siis on see väga omapärane. Ma ei oskagi seda millegi teisega võrrelda, seda tuleb ise kuulata. Video on suuresti segu eelmisest 10-st klipist. (See video avalikustati täpselt 2 aastat pärast 1. osa ilmumist)


„We Own The Night“ on The Wantedi värskeima singli nimi. Juba varakult antakse teada, et tegu on täieliku seltskonna/tähistamise/kaasalaulmis looga. Taustal on kuulda ka mingit ilmselt iiri päritolu viisijuppi. Mulle täitsa meeldib see. Kena meloodia, lihtsad sõnad. Lisaks on väga sobilik video loole tehtud. Seekord on mul teile vaid 4 lugu pakkuda, kuid vähemalt on enamik neist head.


Edit:

Rääkides värskest muusikast, siis alles 45 minutit tagasi avalikustast Lady Gaga VEVO kanal tema uue loo. Tegu siis esimese singliga novembris ilmuvalt plaadilt. Gaga on taas natuke oma stiili muutnud, kuid seekord on see vist õiges suunas. "Applause" on natuke äkilisema biidiga, kui enamik "Born This Way" lugusid, mis mulle üldse ei meeldinud. See lugu on aga täitsa kuulatav ning sobib raadiosse väga hästi. Ilmselt on koos "Roar"iga need 2 lugu kuu aja pärast tabelite tipu eest võitlemas. Loodan, et video väga jama ei tule. Ehk on Gaga selles osas ka oma stiili õiges suunas muutnud.

No comments:

Post a Comment