Tuesday, October 15, 2013

Ameerika mäed

Vastabiellunud Avril Lavigne ja Chad Kroeger pole jõudnud väga kaua koos olla, kuid juba on neil ühine singel väljas. Ausalt öeldes ei ole mul palju selle kohta õelda. See on ilus ballaad ilusa videoga.


Enrique avalikustas oma uue loo nimega „Heart Attack“. Salmid lubaks nagu sellist standartset Enrique lugu, kuid refrään on mingi imelik möga, mis kogu loo ära rikub.


Ka teine südametemurdja avalikustas selleteemalise loo sel nädalal. Justin Bieberi uus lugu „Heartbreaker“ on kerge rnb sugemega võrdlemisi igav lugu. Ei usu et sellest midagi suurt saab.


Ilmselt üks aasta halvimaid lugusid. Hiljuti Lil Wayne’i record labeli alla läinud Paris Hilton on tagasi hullemana kui kunagi varem. Tema ühine lugu eelpool mainitud räppariga on happy-go-lucky party song, millega käivad kaasas täiesti sisutühjad sõnad, kehv laulmine ja jube külalisräpp. Video ei midagi erilist


Pärast head algust on tänased lood väga alla käinud, seega tuleks lõpetada kõrgel noodil. Eminem lasi välja juba järgmise loo audio, millel väga kohane pealkiri – „Rap God“. Kui „Survival“ oli „Berzerkist“ suur samm edasi, siis antud lugu on veel aste sellest kõrgemal. Hea on Eminemi taas flow peal kuulata ning 4:26 peal algav kiirräpp on vääriline Busta Rhymesiga.


Nostalgia nurk

See eelmine lugu tekitas tahtmist veel Eminemi kuulata, seega sellenädalane nostalgianurk kuulub temale.

No comments:

Post a Comment