Tuesday, October 29, 2013

Inglilinn ja metsik nukuke

Eminem ja Rihanna on taas jõud ühendanud ning selle tulemusena on sündinud lugu „Monster“. Ilmselt kõik mäletavad nende megahitti „Love The Way You Lie“ ning arvavad siinkohal, et see uus lugu on sama hea. Kahjuks ma pean teile pettumuse valmistama, sest see lugu on jama. Puudub hea meloodia, mis oli eelmises hitis ning Rihanna osa on palju halvem.


Enrique uut lugu ma juba tutvustasin teile. Nüüd on sellest väljas ka video. Suht hästi tehtud, kuid lugu jääb ikkagi nõrgaks tänu oma lamedale refräänile.


Justinil on taas uus video. Timberlake siis. „TKO“ on standartne JT lugu, mis tähendab, et see on suht hea. Mõnus biit ja hea video.


30 Seconds To Mars on valmis saanud oma kolmanda lühifilmi nende värskeimalt albumilt. „City of Angels“ on tribüütlugu Los Angeles’e linnale ning video ilma tiitriteta on üle 10 minuti pikk. Lugu on üks ilusamaid sellelt albumilt ning koos selle videoga tõuseb see suureks kandidaadiks aasta parimale. Kuigi ma pole kunagi LA’s ega USA’s käinud, siis see video tekitab minus üha rohkem tahtmist seda riiki külastada. Samas see video peaks rohkem motiveerivam olema, kuivõrd Ameerikat kiitvam, aga eks igaüks leiab sealt oma.


Nädala lugu

See lugu oleks pidanud siin juba eelmine nädal olema, kuid jäi panemata. Nüüd ta siis tuleb. Fifa13 pealt tuli selline väga meeldejääva meloodiaga lugu, mis kummitab peale igat kuulamist.


Nostalgianurk

Kui te eelmist näosaadet ei vaadanud, siis te ei tea, miks see siin on. Kes nägid, need mõistavad.

No comments:

Post a Comment