Tuesday, October 8, 2013

Bad and worse

Eminem on avalikustanud juba oma järgmise singli koos videoga. Tundub, et ma polnud ainus, kellele „Berzerk“ ei meeldinud. Igatahes „Survival“ on palju parem lugu. Meenutab rohkem vanat head Eminemi, kuigi refrään on natuke liiga mainstreamilik, aga eks ta üritab suuremale kuulajaskonnale meeldida.


Britney sukeldub üha sügavamale tantsumuusika maailma, sest tema värskeim singel on täielik klubilaks. „Work Bitch“, vaatamata on suhteliselt heale dropile, on üks aasta halvimaid lugusid. Britney sõna otseses mõttes mõlisemine loo ajal on väga häiriv ning seda ei suuda kaua kuulata. Video on suhteliselt sisutühi ilusate asjade näitamine.


Rääkides halbadest lugudest, siis Rihanna andis kohe Britneyle suure paugu oma uusima looga „Pour It Up“. Suurte artistide loomingust on see selle kümnendi üks halvemaid lugusid ning ka video on Miley tasemel halb. Pole palju rohkem õelda, Rihanna on lihsalt meeletult alla käinud.


Nädala lugu

Viimasel ajal meeletult populaarsust kogunud ja Billboardil nr1 kohale tõusnud „Royals“ on üks huvitavamaid lugusid, mis see aasta ilmunud. Vaid 16-aastane uusmeremaalanna Lorde on teinud valmis tõelise meistriteose väga väheste biitide, kuid tugevate sõnadega. Seda on imelik seletada, kuid selles loos on midagi, mis paneb teda veel ja veel kuulama.


Nostalgianurk

Kunagine menukas vene tütarlasteduo Tatu üllitas mitmeid huvitavaid lugusid ning kuulsamaid teavad vast enamik teist. Küll aga on neil üks lugu aastast 2006, mida paljud ilmselt ei tea, kuid mis on minu arvates üks nende parimaid. Mõnus rahulik popballaad nimega „Gomenasai“, mis jaapani keeles tähendab „vabandust“.

No comments:

Post a Comment