Tuesday, November 19, 2013

What Now

Nädala suurim video tuli Rihanna poolt. „What Now“ on üks tema paremaid lugusid viimastel aegadel ning ma ootasin siit videost midagi väga head. Kahjuks ma seda ei saanud. Tundub, et nad ei viitsinud selle videoga vaeva näha. Üritavad odavalt läbi ajades olla sümbolistlikud ja kunstilised, kuid see ei õnnestu neil. Lõpptulemus on lihtsalt üks tõmblemine + ta ei laula seda kunagi laivis välja. Aga lugu on siiski päris hea.


Britney järgmine singel on selgunud, kuid videoga läheb veel aega. „Perfume“ on palju rahulikum lugu kui oli „Work, Bitch“ ning ilmselgelt ka parem, sest noh, sellest palju halvemaks ei lähe. „Perfume“ ei ole siiski midagi erilist. Temas puudub see kaasakiskuv ja meeldejääv osa, mis ühel heal lool peab olema.


Taylor Swift on ühendanud väed Snow Patroli laulja Gary Lightbody’ga ning teinud ühe power-balladi. „The Last Time“ on just selline lugu, mida sa kujutaks ette, kui kuuled, et Taylor ja Snow Patrol on koos loo teinud. Muusikavideo on sisuliselt live show lindistus. Ju nad siis ei eelda, et sellest midagi suurt tuleb.


Nalja peab ka saama. Kanye West on teinud loo Kim Kardashianist ning tema isegi videosse kaasanud. Nali siin on see, et see video on nii odavalt tehtud, et.. võtab lausa sõnatuks. Kim on pärast lapsesündi heasse vormi uuesti saanud ning näitab seda lahkesti siin videos, kohati rohkem kui oleks sünnis, aga eks ta hullemaidki asju teinud. Lugu ise midagi erilist ei ole.


Nostalgianurk

Eile öösel magama minnes tuli mul miskipärast see lugu meelde. Ärge küsige miks, aga ta tuli. 2002 aastal üpriski kuulus olnud Atomic Kitteni lugu „Tide Is High“ on juba 5. astme kaver. Originaalis on see 1967. aastal kirjutatud lugu ühele Jamaika bändile, mida hiljem on kaverdanud näiteks Blondie ja viimasena Kardinal Offishall.

No comments:

Post a Comment