Tuesday, February 4, 2014

Same Confident Midnight Freak

Tundub, et eelmised paar nädalat oli vaikus enne tormi, sest nüüd tulid kõik staarid oma videotega välja.

Jennifer Lopez on tagasi. Mitte, et ta väga kaua oleks ära olnudki. Siiski, „Same Girl“ on J.Lo poolt väike samm tagasi vanakooli biitide juurde. Arvestades praegust tantsumuusika üleküllust, on see igati tervitatav liigutus. See ei tee küll sellest väga head lugu, aga vähemalt on ta omamoodi.


Enrique ja Pitbull on taas koos, et tuua meieni üks vallatu tantsulugu. Raadios on seda täitsa mõnus kuulata, sest videot vaadates on su mõtted vaid sellel. Isegi Enrique kohta on seal palju poolpaljaid naisi.


Justin Bieber on viimasel ajal kõige muuga pildil, kui muusikaga. Eelmisel nädalal ilmus temal aga värske singel „Confident“, mis kinnitab tema üleminekut r’n’b maastikule. Tegu on täitsa okei looga ning ka video on suhteliselt hea sellele tehtud.


Shakira ja Rihanna ühist lugu ma juba kommenteerisin. Nüüd on sellel ka video väljas. Kahju, et sellega pole viitsitud vaeva näha. Eesmärk on tal näidata vaid, kui seksikad mõlemad lauljatarid on. Kahjuks see töötab vaid ühe puhul, sest Rihanna pole enam aastaid mulle kuumana tundunud.


Jätkates superstaaride nädalat, siis One Directionil ilmus uus video. „Midnight Memories“ on üllatavalt lihtne lugu, kuid samas ka üllatavalt hea. Lõbus lugu lõbusa videoga.


Paramore otsustas, et kui muusika enam nii huvitav pole, siis tuleb videoga midagi teistsugust teha. Seega tehti muusikavideo, milles on kõige rohkem maailmarekordeid. Siinkohal tuleb mainida, et kõik need rekordid on täiesti mõttetud, kuid kiitus neile pealehakkamise eest siiski.

No comments:

Post a Comment