Tuesday, February 18, 2014

You're Addicted Again

Aviciil ilmus video loole „Addicted To You“, mis jätkab tema dance-country stiili. Võib-olla natuke vähem tantsulisem lugu kui tema varasemad, kuid päris mõnus ikkagi. Video on ka huvitav tehtud, tõmbab vaatama.


Mariah Careyl on nimi, mis pole siit eriti tihti läbi käinud(kui üldse). Parandame siinkohal seda viga. „You’re Mine“ on daami värskeim lugu, mille video eesmärgiks oleks nagu näidata, kui raske tal on kätega rindu varjata, sest midagi peale selle seal ei toimugi. Laul ise on tüüpiline Carey’le, mis mulle väga peale ei lähe.


Nicki Minajil ilmus üle pika aja uus video ning tundub, et ta on popmuusikalt taandunud oma juurte poole ehk siis räpile. Ma küll ei lugenud üle, kuid ma arvan, et ta ütleb siin loos rohkem sõna „nigga“ kui Lil Wayne oma tavalises loos, mis on päris muljetavaldav saavutus. Aga iseenesest on tegu päris halva looga ja sisutühja videoga.


Example on viimasel ajal kuidagi pildilt maas olnud. Nüüd ilmus tal aga värske lugu „Kids Again“, mis on natuke rahulikum kui tema varasem looming. Raadiosse sobib ta küll, aga tantsuplatsil kaoks ta tavaliste lugude vahele ära.

No comments:

Post a Comment