Tuesday, May 26, 2015

Hey Fire

Selle nädala ainus suurem video tuleb David Guettalt. “Hey Mama” on võtnud inspiratsiooni Mad Maxist ning teinud kaootilise kõrbevideo.


Uudiseid ka Eesti muusikamaastikult. “Fire” on Liis Lemsalu uue loo nimi, mis esimeste nootide järel kõlab paljulubavalt kuid muutub seejärel tüüpiliseks Liisi looks. Ei mingit pauerit ega meeldejäävust.


Kuna rohkem laule hetkel leida pole, siis paari sõnaga ka Eurovisiooni finaalist.

Ma olin vist üks väheseid, kes oleks pigem tahtnud Venemaa laulu võitu, kui Rootsi. Ka Itaalia oleks parem variant olnud. Võitis kõige geneerilisem raadiolugu üldse. Belgia ning eriti Läti edu üllatasid mind natuke. See näitab, et Euroopa ootab midagi uut ja omapärast, tüüpilisest eurojamast hakkab inimestel villand saama. Saksamaa 0 oli teenitud, Austria 0 irooniline. Kuigi Conchita mulle inimesena väga ei meeldi, jättis ta kohati parema mulje kui saatejuhid. Reikopil oli selle koha pealt õigus, et favoriidi võit ei ole kunagi huvitav. Viimasel ajal on 75% Eurovisiooni võitjatest ette teada. Viimase 10 aasta jooksul vist vaid Aserbaižaani ja Serbia võidud tulid ehk natuke üllatavalt. Ma ei näe varianti, kuidas seda olukorda parandada. Aitaks vaid see, kui rohkem riike saadaks häid ja kvaliteetseid laule võistlema.

No comments:

Post a Comment