Thursday, April 18, 2013

Nostalgia Critic

Enamik videotegijaid on tänapäeval YouTubes, kuid leidub ka neid, kes tegelevad väljaspool seda. Tihtipeale on põhjuseks copyright infringements või siis ollakse nii hipster, et tahetakse oma produkti jagada mingil underground saidil. But all jokes aside, aastal 2007 lõi Doug Walker tegelaskuju nimega The Nostalgia Critic. Tema tööks sai vanade ning enamasti halbade filmide vaatamine ja analüüsimine. Esimese aasta pani ta videod üles YouTube, kuid tänu eelpool mainitud koopiaõiguste rikkumistele, tuli tal leida alternatiiv. Niisiis ta tegi oma enda lehekülje, nimeks That Guy With The Glasses. Aegade jooksul on sinna kogunenud mitmeid erinevaid internet reviewer'eid. Seal arvustatakse lisaks filmidele ka muusikat, mänge, animet. Nostalgia Critic tegutses seal kuni aasta 2012 septembrini, mil teatas, et tema töö filmikriitikuna on läbi, sest tundis, et see on ammendanud ennast. Läksid mööda kuud, kuni selle aasta jaanuarini, mil ilmus video „The Review Must Go On“, kus Doug Walker selgitas, et Nostalgia Critic teeb comebacki, kuna ta tundis end mõnikord filme kritiseerides nagu vanasti Nostalgia Criticut tehes. Tulid aga väikesed muudatused saate ülesehituses. Vanasti tuli uus osa iga nädal, nüüd aga üle nädala. Lisaks vaatab ta nüüd ka uuemaid filme(piisavalt vanaks loetakse see, millele DVD väljas). Nüüdseks on Nostalgia Criticul üle 200 osa ningi mitukümmend erinevat sketši. Ma olen vist peaaegu kõiki tema reviewse praeguseks näinud ning ütlen, et vaatamist väärt on see kindlasti. Kuigi ma ei olnud mingi 90% neist filmidest eelnevalt näinudki, siis naljakas oli sellegipoolest. Keda huvitavad filmid ning kellele meeldib vaadata, kuidas filme humoorikal toonil maha tehakse, siis soovitan teil neid videosid vaadata.

Link ThatGuyWithTheGlasses lehele

Nimekiri Nostalgia Criticu osadest (iga aasta tehakse terve saidi rahvaga koos ka mitme-osaline sari, mis kokkuvõttes annab filmi mõõdu välja. Kuid need filmid on omavahel seotud, seega on mõtekas alustada algusest. Kickassia -> Suburban Knights -> To Boldly Flee)

Ma ei mäleta enam detailides, millised osad kõige naljakamad olid, kuid panen siia paar linki videotest, mis mulle eredalt meelde on jäänud.

The Room (Ilmselt tema kõige kuulsam töö)

Neverending story III

Animeeritud Titanic Keegi otsustas Titanicust teha animeeritud versiooni ning see ei ole kuigi lähedane originaaliga. (IMDB rating 2.2)

Animeeritud Titanic 2 Kuna üks animeeritud Titanic on ilmselgelt liiga vähe, siis tuli mingil geeniusel idee veel üks teha. Nii uskumatu kui see ka pole, on see hullem kui esimene.

No comments:

Post a Comment