Thursday, April 4, 2013

Wong Fu Special

Wong Fu Productions koosneb kolmest kunagisest ühikakaaslasest: Philip Wang, Wesley Chan ja Ted Fu, kelle kireks on filmitegemine. Nende Youtube kanalil WongFuProductions on üle 1,6 miljoni tellija ja üle 250 miljoni vaatamise. Nende nö breakthrough toimus aastal 2007, kui ilmus kolme-osaline lühifilm „Just A Nice Guy“, millest sai alguse ka nende „Nice Guy“ temaatika(Wong Fu-l on oma netipood, kust saab osta särke, mänguasju ja muud nänni). Võrreldes 2007-ga on nende filmimis-, näitlemis- ja monteerimisoskused märgatavalt paranenud. Nende repertuaaris on nii tõsised kui ka humoorikad lühifilmid, lisaks paariosalised online sarjad. Iga mõne kuu tagant algab neil uus hooaeg iganädalaste videotega „Wong Fu Weekends“, kus nad kas käivad huvitavates kohtades, mängivad seltskonnaga mänge või lollitavad niisama ringi. Wong Fu on teinud ka muusikavideosid. Kunagi ammu, kui Far East Movement ei olnud kuulus, tehti neile üks esimesi videosid. Lisaks on tehtud paarile Asian-American artistile, kellest me midagi ei tea, ühele ameerika tütarlapsele nimega Alyssa Bernal ning teisele kaas-juutuuberile Dave Days’ile. Kuna nende repertuaar on suur ning valik, mida siia välja tuua väga suur, siis ma toon siia mõned iseloomulikumad või tähtsamad.

Nende esimene suur läbimurdevideo „Just A Nice Guy“. Panen ta siia re-uploaditud versioonis, kus on 3 osa ühes. Lugu räägib ühest noormehest, kellele meeldib väga üks tüdruk, kuid ta ei julge seda kuidagi välja öelda, kuna nad on nii head sõbrad ning kardab, et see ei lõpeks hästi. Lõpuks on aga oht, et kui ta kiiresti midagi ei tee, leiab too tüdruk omale kellegi, kes oleks talle rohkem kui sõber, seega peategelane peab otsustama, kas ta tahab olla lõpuni „see hea sõber“ või midagi enamat.


Dave Days’i muusikavideo „What Does It Take“


Wong Fu üks vaadatumaid lühifilme „Strangers, again“ räägib loo ühest paarist – kohtumisest lahkuminekuni.


Humoorikas video sellest, kuidas inimesed oma uusaastalubadusi „hoiavad“


Neid videosid võikski jääda siia panema, kuid aitab küll sellest. Kui teile need meeldisid, siis kindlasti vaadake ka teisi. Soovituste nimekirja paneksin lühifilmid „The Last“, „Two After Noon“ ja „Crush The Skull“, seriaalid „Away We Happened“ ja „When It Counts“.

No comments:

Post a Comment