Monday, April 29, 2013

Quiet Times

Nädala suurimad hitid

Macklemore on üks huvitav tegelane. Kõik teavad tema ülipopulaarset lugu „Thrift Shop“, aga kui paljud teadsid, et see lugu ilmus juba eelmise aasta suvel? Tema kuulsus saabus vaikselt ning alles aastavahetusest alates hakkas „Thrift Shop“ ilma tegema. Nüüd, kus tema esimene suur hitt vaibub, ilmus temalt uus video, kuid lugu, mis sellega kaasas käib, on juba aastast 2011. Ilmselt talle endale tuli selline kuulsus ootamatult ning kuna repertuaari pole kõigi esinemiste kõrvalt olnud aega uuendada, tuleb taaskasutada vanemat kraami. Ma ei tauni seda, ega näe selles probleemi, lihtsalt omapärane juhtum muusikamaailmas. Video omapära seisneb selles, et ta on filmitud kuuel erineval mandril ning see võttis aega 3 kuud. Sisu suurt pole, kuid huvitav on vaadata. Lugu ise pole pooltki nii catchy kui „Thrift Shop“, kuid suhtelist hea siiski. Salmid on võrdlemisi pikad ning keerulised, refrään on lihtne ja meeldejääv.
Macklemore & Ryan Lewis feat Ray Dalton - Can't Hold Us

Muse’lt ilmus uus lugu sel nädalal ning see on suht... imelik. Pole nagu vana hea Muse, vaid rohkem pop ja noortepärane. Video on aga täielik trainwreck. Ausalt öeldes ei saa ma midagi aru, mis seal toimub, peale selle, et see on Jaapanis, so I guess it’s not supposed to make sense. Ei oskagi muud selle kohta öelda. Tundub, et asjaosalistel oli lõbus seda videot teha, kuid mulle meeldis nende vanem kraam rohkem.
Muse - Panic Station

Rääkides videotest, mis ei meigi senssi, siis David Guetta on ühe sellisega hakkama saanud. Tema uus lugu koos Akoni ja Ne-Yo’ga sämpeldab vanat Alice Deejay lugu „Better Off Alone“. Ei oleks oodanud, et David Guetta läheb sämpeldamise teed. Kui seda lugu raadiost kuulsin, ei oleks küll pakkunud, et see Davidi looming on. Ma kõlan nagu mingi vana mees juba, kuid taaskord pean ütlema, et mulle meeldis tema vanem looming palju rohkem. Loost nii palju, et minu jaoks on ta suht igav ja üheülbaline ning hea loo sämpeldamine ei tähenda automaatselt head lõpp-produkti. Veel üks märkus video kohta: siin näeb ka igas teises Guetta videos olevat Renault Twizyt, sest noh, sponsorid tahavad ka end näidata.
David Guetta feat Akon & Ne-Yo - Play Hard


Uudised filmimaailmast

Sel nädalal ilmus treiler filmile Thor 2, mida on kinodesse oodata aasta lõpu poole. Kuna mulle esimene osa meeldis, siis ootan seda ning treileri järgi tundub, et see võib päris huvitav tulla.

No comments:

Post a Comment